Mededeling

Aanstaande maandag 5 oktober hebben we een lokale verlofdag. Op maandag 12 oktober is het pedagogische studiedag en ook een schoolvrije dag voor de leerlingen. 

JFolder: :files: Pad is geen map. Pad: /home/delinde/domains/delinde-overpelt.be/public_html/images/gallery/2016-2017/FLL preselectie
There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/gallery/2016-2017/FLL preselectie

First Lego League: preselectie (5de ljr)

Geschreven door Dirk Vanseggelen

Op vrijdag 25 november doen wij met de leerlingen van het vijfde leerjaar opnieuw mee met de finale van de First Lego League (FLL). De FLL is een technologie project waar wij al enkele jaren met ondersteuning van WICO campus TIO aan deelnemen. De finale vindt plaats in de gebouwen van de PXL te Hasselt.

Creativiteit, technologie en teamwork

De FIRST® LEGO® League draait om Onderzoek, Robotica en Core Values. Het team met de beste score op deze drie categorieën, sleept de Champions Award in de wacht en mag rechtstreeks naar de internationale finales.

Vandaag werden door een jury alvast 2 van onze 6 groepen uit het vijfde leerjaar geselecteerd voor de finale.  Wij wensen hun heel veel succes toe.

 

{gallery}2016-2017/FLL preselectie{/gallery}