Mededeling

Vanaf dinsdag 2 juni zal onze kleuterschool volledig terug open gaan en de lagere school op 8 juni.  Het einde van de schooltijd verschuift van 15.35 uur naar 14.30 uur. De kleuters blijven op school (en dit in de klas) eten. Onze instappers (1KD, 1KE en 1KF) kunnen met de klasjuf afspraken maken om een halve dag naar school te komen. Voor de lagere school zal het aankomende week (week van 2 juni) nog opvang zijn en les voor 1ste, 2de en 6de leerjaar.  

Vanaf vandaag kan je u digitaal aanmelden voor de inschrijving van uw kind schooljaar 2020 - 2021. Meer info hierover kan je vinden op de pagina Inschrijven en maximumcapaciteit of via onderstaand artikel  Aanmelding schooljaar 2020-2021  

 

 

 

kindje met verf aan handjes1

De mobiele school op onze speelplaats: 4de leerjaar

Geschreven door Dirk Vanseggelen

De leerlingen van het vierde leerjaar konden kennis maken met de mobiele school. De mobiele school is een organisatie die werd opgericht door Arnaud Raskin en wordt in verschillende ontwikkelingslanden gebruikt om kinderen op straat les te geven. Leerlingen van WICO campus TIO haalden vandaag TE VOET de mobiele school van Genk tot bij ons en zij gaven ook uitleg aan onze leerlingen waarvoor dank!