Mededeling

Er is begonnen met de afbraak van de dubbele woning (vroegere kapelanij) op de hoek van de Kerkdijk en de Vloeterstraat. Hierdoor zal er een twee-tal weken enige hinder zijn in de omgeving van onze vestigingsplaats Vloeterstraat (kleuters/eerste leerjaar). De vrijgekomen plaats zal achteraf bij het domein van de pastorijtuin gevoegd worden.

 

HELM OP, FLUO TOP!

Vanaf maandag 5 november start onze actie om goed zichtbaar naar school te komen. Wie 's morgens bij het naar school komen een fluo-vestje draagt, verdient een stickertje. Wie bijkomend een fietshelm draagt verdient extra stickertjes. De actie loopt tot vrijdag 1 maart 2019 (begin krokusvakantie). Met de verdiende stickers kan per klas een leuke activiteit gewonnen worden. LAAT JE DUS GOED ZIEN IN HET VERKEER! 

Met dank aan de werkgroep verkeer

kindje met verf aan handjes1

De mobiele school op onze speelplaats: 4de leerjaar

Geschreven door Dirk Vanseggelen

De leerlingen van het vierde leerjaar konden kennis maken met de mobiele school. De mobiele school is een organisatie die werd opgericht door Arnaud Raskin en wordt in verschillende ontwikkelingslanden gebruikt om kinderen op straat les te geven. Leerlingen van WICO campus TIO haalden vandaag TE VOET de mobiele school van Genk tot bij ons en zij gaven ook uitleg aan onze leerlingen waarvoor dank!