Mededeling

Er is begonnen met de afbraak van de dubbele woning (vroegere kapelanij) op de hoek van de Kerkdijk en de Vloeterstraat. Hierdoor zal er een twee-tal weken enige hinder zijn in de omgeving van onze vestigingsplaats Vloeterstraat (kleuters/eerste leerjaar). De vrijgekomen plaats zal achteraf bij het domein van de pastorijtuin gevoegd worden.

 

HELM OP, FLUO TOP!

Vanaf maandag 5 november start onze actie om goed zichtbaar naar school te komen. Wie 's morgens bij het naar school komen een fluo-vestje draagt, verdient een stickertje. Wie bijkomend een fietshelm draagt verdient extra stickertjes. De actie loopt tot vrijdag 1 maart 2019 (begin krokusvakantie). Met de verdiende stickers kan per klas een leuke activiteit gewonnen worden. LAAT JE DUS GOED ZIEN IN HET VERKEER! 

Met dank aan de werkgroep verkeer

kindje met verf aan handjes1

We zijn er weer klaar voor

Geschreven door Dirk Vanseggelen

Tijdens de paasvakantie werd er flink gewerkt in de school. De trappenhallen in het "oude" gedeelte aan het Lindepaadjes werden geverfd en ook werd een bijkomend klasje ingericht in de Vloeterstraat. Wij ontvangen immers opnieuw een groot aantal nieuwe kleuters. Hierdoor zijn er vanaf maandag méér dan 700 kinderen in onze school!

Wij wensen iedereen alvast een fijne start van het derde trimester