Mededeling

Vanaf dinsdag 2 juni zal onze kleuterschool volledig terug open gaan en de lagere school op 8 juni.  Het einde van de schooltijd verschuift van 15.35 uur naar 14.30 uur. De kleuters blijven op school (en dit in de klas) eten. Onze instappers (1KD, 1KE en 1KF) kunnen met de klasjuf afspraken maken om een halve dag naar school te komen. Voor de lagere school zal het aankomende week (week van 2 juni) nog opvang zijn en les voor 1ste, 2de en 6de leerjaar.  

Vanaf vandaag kan je u digitaal aanmelden voor de inschrijving van uw kind schooljaar 2020 - 2021. Meer info hierover kan je vinden op de pagina Inschrijven en maximumcapaciteit of via onderstaand artikel  Aanmelding schooljaar 2020-2021  

 

 

 

kindje met verf aan handjes1

KiVa kick-off voor alle leerlingen van de lagere school

Geschreven door Joris Evens

De eerste vrijdag van het nieuwe schooljaar wordt er steeds de start van KiVa gegeven. Onze leerlingen van de lagere school kregen per klas 3 opdrachten. Deze opdrachten werden allemaal tot een goed einde gebracht omdat iedereen goed heeft kunnen samenwerken. Een vierde opdracht krijgen de leerlingen maandag van de klasleerkracht.