Mededeling

Vanaf dinsdag 2 juni zal onze kleuterschool volledig terug open gaan en de lagere school op 8 juni.  Het einde van de schooltijd verschuift van 15.35 uur naar 14.30 uur. De kleuters blijven op school (en dit in de klas) eten. Onze instappers (1KD, 1KE en 1KF) kunnen met de klasjuf afspraken maken om een halve dag naar school te komen. Voor de lagere school zal het aankomende week (week van 2 juni) nog opvang zijn en les voor 1ste, 2de en 6de leerjaar.  

Vanaf vandaag kan je u digitaal aanmelden voor de inschrijving van uw kind schooljaar 2020 - 2021. Meer info hierover kan je vinden op de pagina Inschrijven en maximumcapaciteit of via onderstaand artikel  Aanmelding schooljaar 2020-2021  

 

 

 

kindje met verf aan handjes1

Vuilnismannen op bezoek bij onze 5-jarige kleuters

Geschreven door Joris Evens

Vandaag kregen de vijfjarige kleuters 3 vuilniswagens op bezoek. Het zwerfvuil wat de kleuters hadden verzameld tijdens een zwerfvuilwandeling , mochten ze zelf in de vuilniswagens gooien. Omdat de vuilnismannen zwaar en nuttig werk doen, maakten onze kleuters enkele mooie knutselwerkjes voor hen. Zowel onze kleuters deden een mooie en leerrijke ervaring op en de vuilnismannen genoten van deze appreciatie.