Mededeling

Vanaf vandaag kan je u digitaal aanmelden voor de inschrijving van uw kind schooljaar 2020 - 2021. Meer info hierover kan je vinden op de pagina Inschrijven en maximumcapaciteit of via onderstaand artikel  Aanmelding schooljaar 2020-2021

Aanmelding nieuwe leerling schooljaar 2020 - 2021

Geschreven door Joris Evens

Momenteel zijn fysieke inschrijvingen niet mogelijk tot voorlopig 18 mei. Wij geven vanaf vandaag de ouders de kans om zich via onderstaand formulier digitaal aan te melden. Na aanmelding ontvang je binnen enkele dagen een bevestiging dat we een plaats voor uw kind hebben gereserveerd (tot zover we onze maximumcapaciteit niet hebben bereikt. Lees meer over de maximumcapaciteit). Zodra fysieke inschrijvingen terug mogelijk zijn, wordt er een afspraak gemaakt om uw kind definitief in te schrijven.

Ouders die niet de mogelijkheid hebben om het digitale formulier in te vullen, kunnen het aanmeldingsformulier vanaf vandaag ook komen afhalen op het secretariaat rekening houdend met de nodig veiligheidsafspraken. (je belt daarvoor aan de schoolpoort Lindepaadje en wacht verdere instructies af).

Ouders die reeds het aanmeldingsformulier hebben meegenomen op de infoavond vullen indien mogelijk het digitaal aanmeldingsformulier in. Indien niet mogelijk, kom je de papieren afgeven aan het secretariaat van ‘t Lindepaadje. Je brengt in dat geval ook een Kids-id, ISI+ kaart of een ander document met het rijksregisternummer van het kind mee.

Voor vragen betreffende de aanmelding kan je op werkdagen tussen 8.30 en 16 uur bellen naar het secretariaat op 011642641

Link digitaal aanmeldingsformulier: KLIK HIER