Mededeling

Helm Op Fluo Top van start!

Met dit project wil de VSV (Vlaamse Stichting Verkeerskunde) scholen helpen om hun leerlingen op een leuke manier aan te moedigen om zichtbaar en beschermd naar school te wandelen of fietsen. Leerlingen die dat doen, krijgen leuke beloningen en kunnen coole prijzen winnen. De actie start na de herfstvakantie en loopt tot aan de krokusvakantie. Tijdens de donkerste maanden van het jaar dus.

Aanmelding nieuwe leerling schooljaar 2020 - 2021

Geschreven door Joris Evens

Momenteel zijn fysieke inschrijvingen niet mogelijk tot voorlopig 18 mei. Wij geven vanaf vandaag de ouders de kans om zich via onderstaand formulier digitaal aan te melden. Na aanmelding ontvang je binnen enkele dagen een bevestiging dat we een plaats voor uw kind hebben gereserveerd (tot zover we onze maximumcapaciteit niet hebben bereikt. Lees meer over de maximumcapaciteit). Zodra fysieke inschrijvingen terug mogelijk zijn, wordt er een afspraak gemaakt om uw kind definitief in te schrijven.

Ouders die niet de mogelijkheid hebben om het digitale formulier in te vullen, kunnen het aanmeldingsformulier vanaf vandaag ook komen afhalen op het secretariaat rekening houdend met de nodig veiligheidsafspraken. (je belt daarvoor aan de schoolpoort Lindepaadje en wacht verdere instructies af).

Ouders die reeds het aanmeldingsformulier hebben meegenomen op de infoavond vullen indien mogelijk het digitaal aanmeldingsformulier in. Indien niet mogelijk, kom je de papieren afgeven aan het secretariaat van ‘t Lindepaadje. Je brengt in dat geval ook een Kids-id, ISI+ kaart of een ander document met het rijksregisternummer van het kind mee.

Voor vragen betreffende de aanmelding kan je op werkdagen tussen 8.30 en 16 uur bellen naar het secretariaat op 011642641

Link digitaal aanmeldingsformulier: KLIK HIER