Mededeling

Vanaf dinsdag 2 juni zal onze kleuterschool volledig terug open gaan en de lagere school op 8 juni.  Het einde van de schooltijd verschuift van 15.35 uur naar 14.30 uur. De kleuters blijven op school (en dit in de klas) eten. Onze instappers (1KD, 1KE en 1KF) kunnen met de klasjuf afspraken maken om een halve dag naar school te komen. Voor de lagere school zal het aankomende week (week van 2 juni) nog opvang zijn en les voor 1ste, 2de en 6de leerjaar.  

Vanaf vandaag kan je u digitaal aanmelden voor de inschrijving van uw kind schooljaar 2020 - 2021. Meer info hierover kan je vinden op de pagina Inschrijven en maximumcapaciteit of via onderstaand artikel  Aanmelding schooljaar 2020-2021  

 

 

 

kindje met verf aan handjes1

Onze leerlingen op een veilige manier terug naar school

Geschreven door Joris Evens

Vrijdag mochten onze leerlingen van het 1ste, 2de en 6de leerjaar voor het eerst terug naar school. Het was een proefdag om tegen maandag nog wat bijsturingen te kunnen doen. Het was een spannende dag voor onze leerlingen, maar ook voor onze leerkrachten. Wij zagen veel lachende gezichtjes die met plezier terug op de banken gingen zitten voor hun juf of meester. 

Onze leerlingen van het 1ste leerjaar mogen vanaf maandag 's middags en 's avonds in de pastorijtuin worden afgehaald en dus niet meer onder het afdak aan de fietsenrek. De juffen komen via de zwarte poort (aan de kant van de Ursulinenstraat) naar de pastorijtuin gewandeld. Wij vragen aan de ouders om daar op een veilige afstand te wachten. Het brengen van de leerlingen wijzigt niet. De juffen sturen deze afspraken ook nog via mail door. 

Zo goed als alle leerlingen kwamen op een veilige manier terug naar school. Het is fijn dat zowel de leerlingen, maar ook de ouders zich netjes houden aan de gemaakte afspraken. Waarvoor onze oprechte dank.