Mededeling

Vanaf vandaag kan je u digitaal aanmelden voor de inschrijving van uw kind schooljaar 2020 - 2021. Meer info hierover kan je vinden op de pagina Inschrijven en maximumcapaciteit of via onderstaand artikel  Aanmelding schooljaar 2020-2021

Heropstart school dinsdag 2 juni (kleuters) en 8 juni (lagere school)

Geschreven door Joris Evens

Vanaf dinsdag 2 juni zal onze kleuterschool volledig terug open gaan en de lagere school op 8 juni.  Het einde van de schooltijd verschuift van 15.35 uur naar 14.30 uur. De kleuters blijven op school (en dit in de klas) eten. Onze instappers (1KD, 1KE en 1KF) kunnen met de klasjuf afspraken maken om een halve dag naar school te komen. Voor de lagere school zal het aankomende week (week van 2 juni) nog opvang zijn en les voor 1ste, 2de en 6de leerjaar en dit volgens de normale schooluren.

 

Voor de opstart van de lagere school op 8 juni ontvangen de ouders deze week nog een informatieve mail. De ouders van de kleuters hebben reeds een mail ontvangen voor de opstart van aanstaande dinsdag 2 juni. 

Wij zijn blij dat we als school terug alle leerlingen mogen verwelkomen na deze moeilijke en speciale periode. De school heeft alle inspanningen geleverd om een optimale start te kunnen maken. Onze juffen en meesters zijn verheugd om terug de kinderen met open armen te ontvangen.