mededeling

Ouders die een kind hebben dat in 2021 geboren is (of eerder) en het vanaf volgend schooljaar school willen laten lopen in onze school zijn welkom op woensdag 15 februari om 19.30 uur in de eetzaal van onze school voor een infoavond. Je kan je via volgend formulier inschrijven voor deze infoavond. Klik hier op de link: https://forms.gle/4duh49KpzuE65bR96  Ouders die reeds een kind op school hebben, moeten deze infoavond niet meer volgen.  

Kennismakingsavond kleuters en 1ste leerjaar

Zoals eerdere aangegeven dienen wij de organisatie van het jaarlijkse kennismakingsmoment (donderdag 27/8) aan te passen. Wij zullen telkens 20 minuten maximum 6 ouders (1 ouder per kind vergezeld van hun kleuter) de kans geven om samen met hun kleuter te komen kennismaken met de juf en het nieuwe klasje. U zal daarom vanaf dinsdagmiddag 25/8 (na het bekendmaken van de klasindeling op onze website) van de klasjuf een mail ontvangen waar u kan aangeven wanneer je wenst te komen.
Opgelet! De plaatsen per bezoekersgroep zijn beperkt. Indien het maximaal aantal voor een bepaald uur bereikt is, kan je niet meer kiezen voor deze bezoekersgroep.  We starten met de eerste groep om 17u30. De kennismaking eindigt voor deze groep om 17u50. Groep 2 komt vervolgens om 18u (tot 18u20); Groep 3 om 18u30 (tot 18u50) en de laatste groep komt om 19u. We voorzien telkens 10 minuten om te wisselen tussen de groepen. Het is dus belangrijk dat iedereen deze tijden respecteert.
Het is verplicht om een mondmasker te dragen tijdens uw aanwezigheid op het schoolterrein.
We vragen ook uitdrukkelijk om 1 ouder per kleuter te vergezellen.