Mededeling

Helm Op Fluo Top van start!

Met dit project wil de VSV (Vlaamse Stichting Verkeerskunde) scholen helpen om hun leerlingen op een leuke manier aan te moedigen om zichtbaar en beschermd naar school te wandelen of fietsen. Leerlingen die dat doen, krijgen leuke beloningen en kunnen coole prijzen winnen. De actie start na de herfstvakantie en loopt tot aan de krokusvakantie. Tijdens de donkerste maanden van het jaar dus.

Richtlijnen afhalen pizza

Geschreven door Joris Evens

Beste ouders,

Morgen (vrijdag) kan u de bestelde pizza's komen afhalen. Zoals eerder gemeld zal dit afhalen gebeuren in de kerk. Hier is veel meer plaats om alles veilig te laten verlopen. Vanuit de ouderraad kregen we het verzoek om u nog onderstaande kenbaar te maken. Wij zouden bijkomend willen vragen om niet allemaal juist na schooltijd uw pizza's af te halen. Je kan er terecht tot 18u.
Indien je hierover nog vragen hebt, kan je deze steeds stellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Naar aanleiding van het pizza afhaalmoment nu vrijdag 30 oktober, hierbij nog wat richtlijnen.  Iedereen die pizza komt afhalen doet dit met mondkapje op en zorgt voor de 1,5 meter afstand.  Wij zullen lijnen voorzien in de wachtrij.  En er zal buiten iemand van de ouderraad  als steward fungeren om de nodige richtlijnen te geven.  Jullie komen de kerk binnen via de hoofdingang  en verlaten de kerk weer via de de zij ingang  aan de kant van de kleuterschool.