Mededeling

 

 

 

Richtlijnen afhalen pizza

Beste ouders,

Morgen (vrijdag) kan u de bestelde pizza's komen afhalen. Zoals eerder gemeld zal dit afhalen gebeuren in de kerk. Hier is veel meer plaats om alles veilig te laten verlopen. Vanuit de ouderraad kregen we het verzoek om u nog onderstaande kenbaar te maken. Wij zouden bijkomend willen vragen om niet allemaal juist na schooltijd uw pizza's af te halen. Je kan er terecht tot 18u.
Indien je hierover nog vragen hebt, kan je deze steeds stellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Naar aanleiding van het pizza afhaalmoment nu vrijdag 30 oktober, hierbij nog wat richtlijnen.  Iedereen die pizza komt afhalen doet dit met mondkapje op en zorgt voor de 1,5 meter afstand.  Wij zullen lijnen voorzien in de wachtrij.  En er zal buiten iemand van de ouderraad  als steward fungeren om de nodige richtlijnen te geven.  Jullie komen de kerk binnen via de hoofdingang  en verlaten de kerk weer via de de zij ingang  aan de kant van de kleuterschool.