mededeling

Ouders die een kind hebben dat in 2021 geboren is (of eerder) en het vanaf volgend schooljaar school willen laten lopen in onze school zijn welkom op woensdag 15 februari om 19.30 uur in de eetzaal van onze school voor een infoavond. Je kan je via volgend formulier inschrijven voor deze infoavond. Klik hier op de link: https://forms.gle/4duh49KpzuE65bR96  Ouders die reeds een kind op school hebben, moeten deze infoavond niet meer volgen.  

Voorleesweek 21 - 25 november

 

Volgende week staat onze school in het teken van de voorleesweek. Het thema is dit jaar 'lezen met je oren'. Mooie omschrijving van wat het voorlezen eigenlijk is. 

Kinderen zullen verschillende voorleesmomenten hebben volgende week. De klasleerkrachten hebben allemaal een leuk voorleesboek mogen kiezen en dit zal dan ook centraal staan in hun klas. 

In de flyers kunnen we de activiteiten terugvinden die we volgende week kunnen verwachten. Het belangrijkste is in ieder geval dat voorlezen in de focus staat en we dit binnen de klassen zoveel mogelijk aan bod willen laten komen op verschillende manieren.

Voor de flyers met toelichting van de activiteiten, klik hier

voorleesweek 2022