Afscheid van onze oudste kleuters

De oudste kleuters zwaaien af en met een rugzak vol mooie en leuke herinneringen starten ze volgend jaar aan een nieuw avontuur in het eerste leerjaar. 

Sport beweegt je school 2.1

C4B82898 D013 4527 B8CA 0977B99905FBOnze school is - samen met maar liefst 1805 scholen -  laureaat van 'Sport beweegt je school 2.1' voor het schooljaar 2021-2022.

Deze titel kregen we door alle initiatieven die onze school dit schooljaar ondernam om een gezonde mix van zitten, staan, bewegen en sporten voor alle leerlingen mogelijk te maken.

Studiereis Antwerpen

Afgelopen vrijdag trokken de leerkrachten van het vierde leerjaar met hun klassen richting Antwerpen. 's Morgens namen ze de trein in Pelt en voor ze het goed en wel door hadden, stonden ze al met beide voetjes in Antwerpen. Een hele route was uitgestippeld. De kinderen kregen heel wat info rond deze stad mee en hebben er een leuke dag beleefd. 

Voor meer foto's klik hier

Chrysostomos 2022

Afgelopen woensdag stond er voor de leerlingen van het zesde leerjaar al een stukje afscheid van de lagere school gepland, Chrysostomos 2022 stond op de planning. In de gekste, kleurrijkste outfits kwamen ze met veel kabaal de school binnen om de andere leerlingen te trakteren op een leuk dansje. Nadien gingen ze met de fiets richting Scoutsralley. Het was een sfeervolle en leuke dag! 

Voor meer foto's klik hier

Fietsparcours - filmpje VSV

Het nieuwe fietsparcours doorheen de straten van Pelt is ook VSV niet onopgemerkt gebleven. Met vijf leerlingen van Pelt, waaronder ook Marte en Lucy vanuit ons zesde leerjaar, trokken ze op pad om de route te verkennen. Ze stonden stil bij de mogelijke gevaren en moeilijke punten tijdens de route.