Mededeling

Er is begonnen met de afbraak van de dubbele woning (vroegere kapelanij) op de hoek van de Kerkdijk en de Vloeterstraat. Hierdoor zal er een twee-tal weken enige hinder zijn in de omgeving van onze vestigingsplaats Vloeterstraat (kleuters/eerste leerjaar). De vrijgekomen plaats zal achteraf bij het domein van de pastorijtuin gevoegd worden.

 

HELM OP, FLUO TOP!

Vanaf maandag 5 november start onze actie om goed zichtbaar naar school te komen. Wie 's morgens bij het naar school komen een fluo-vestje draagt, verdient een stickertje. Wie bijkomend een fietshelm draagt verdient extra stickertjes. De actie loopt tot vrijdag 1 maart 2019 (begin krokusvakantie). Met de verdiende stickers kan per klas een leuke activiteit gewonnen worden. LAAT JE DUS GOED ZIEN IN HET VERKEER! 

Met dank aan de werkgroep verkeer

Contact

Het is mogelijk om contact met ons op te nemen via de onderstaande contactgegevens.

Natuurlijk is het ook mogelijk om per e-mail contact op te nemen.

 • Voor vragen over leren: Marina Vanhout/ pedagogisch directeur ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
 • Voor administratieve of overige vragen: Dirk Vanseggelen/ administratief directeur ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

Onze vestigingsplaatsen

 • Vloeterstraat+Lindepaadje (Centrum)
  Tel. : 011 / 64 26 41= algemeen telefoonnummer van de school.
 • Leenzaalstraat 4 (Haspershoven)
  Tel. : 011 / 64 89 28
 • Grachtstraat 19
  Tel. : 011 / 64 23 59