Mededeling

Er is begonnen met de afbraak van de dubbele woning (vroegere kapelanij) op de hoek van de Kerkdijk en de Vloeterstraat. Hierdoor zal er een twee-tal weken enige hinder zijn in de omgeving van onze vestigingsplaats Vloeterstraat (kleuters/eerste leerjaar). De vrijgekomen plaats zal achteraf bij het domein van de pastorijtuin gevoegd worden.

 

HELM OP, FLUO TOP!

Vanaf maandag 5 november start onze actie om goed zichtbaar naar school te komen. Wie 's morgens bij het naar school komen een fluo-vestje draagt, verdient een stickertje. Wie bijkomend een fietshelm draagt verdient extra stickertjes. De actie loopt tot vrijdag 1 maart 2019 (begin krokusvakantie). Met de verdiende stickers kan per klas een leuke activiteit gewonnen worden. LAAT JE DUS GOED ZIEN IN HET VERKEER! 

Met dank aan de werkgroep verkeer

kindje met verf aan handjes1

Buitenschoolse kinderopvang

Geschreven door Joris Evens

Buitenschoolse Kinderopvang 't Ravotterke

't Ravotterke is de gemeentelijke buitenschoolse opvang voor kinderen van het kleuter-en basisonderwijs. De opvang beschikt over drie locaties:

- De Rakkers, Ravotterkespad;

- De Bengels, Parkstraat;

- De Jojo's, Leopoldlaan;

't Ravotterke wil tegemoetkomen aan de behoefte van ouders aan kinderopvang door een kwalitatief aanbod te ontwikkelen met plaats voor ontspanning en creativiteit binnen een aangename en veilige omgeving.

Kinderen beleven een fijne tijd in 't Ravotterke. Alles is voorhanden voor de verschillende leeftijdsgroepen om zich volledig uit te leven. De nadruk ligt op de vrije keuze en het samenspelen.

De kinderen worden opgevangen door deskundige en gemotiveerde begeleid(st)ers.

De Rakkers is de centrale locatie en werkt voor- en naschools, op schoolvrije dagen en tijdens de vakanties. De Bengels en De Jojo's werken voor- en naschools. 't Ravotterke is op schooldagen geopend voor schooltijd vanaf 6.30 uur en na schooltijd tot 18.30 uur. Op schoolvrije dagen en tijdens de vakanties is de opvang open van 6.30 uur tot 18.30 uur. De opvang is gesloten op de in België geldende wettelijke feestdagen.

 

Contact:

BKO 't Ravotterke, Ravotterkespad 1, 3900 Overpelt 011/81 52 89

mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Wanneer ?

Elke werkdag van 6u30 tot 18u30

Waar ?

Ravotterkespad 1,  3900 Overpelt