Featured

Update coronavirus

Zoals in onze vorige communicatie aangegeven, bezorgen wij u nog wat verdere info.
 
* Er zal vanaf aanstaande maandag tot aan de paasvakantie geen les gegeven worden. 
* Kinderen dienen in eerste instantie thuis opgevangen te worden. Indien ouders geen geschikte opvang kunnen voorzien, kunnen zij een beroep doen op de opvang van de school. Het is niet aangewezen om de opvang te laten gebeuren door mensen uit risicogroepen (o.a. grootouders)
* Zieke kinderen mogen niet naar de opvang op school komen. Als een kind ziek wordt, worden de ouders gecontacteerd om het te komen ophalen.
* Er worden geen aanwezigheden opgenomen, maar wie naar de opvang komt, doet dit telkens voor minstens een dagdeel. Voormiddag en/of namiddag.
* De opvang door de school gebeurt enkel tijdens de schooluren. Indien buiten de schooluren ook opvang nodig is, dient men zich te wenden tot de buitenschoolse kinderopvang.
* Alle geplande oudercontacten worden voorlopig afgelast.
* Veilige opvang organiseren op school kan op een bepaald moment te moeilijk worden. In dat geval kan het schoolbestuur beslissen om tijdelijk te sluiten.

Leerlingen die volgende weken thuis blijven kunnen hun leerstof onderhouden via de online oefenplatformen.

- Bingel (https://www.bingel.be/bingel/)

- De webportfolio van de school. (https://sites.google.com/bs-delinde.be/home/homepage)

- Classroom (3de tot en met 6de leerjaar): https://classroom.google.com/ (inloggen: voornaam.familienaam@bs-delinde.be, wachtwoord= wachtwoord van bingel)  

Maandag wordt er bekeken op welke manier er extra taken en oefenmogelijkheden aangeboden kunnen worden.  Wanneer er technische vragen zijn ivm de toegang tot bingel of classroom kan je een mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Wij hopen samen met u dat deze maatregelen en afspraken  bijdragen tot een oplossing van dit grote probleem.

Mocht u hierover nog vragen hebben, dan mag u steeds een seintje geven.

Van zodra wij verdere richtlijnen ontvangen, berichten wij u opnieuw.